lördag 16 april 2011

Lite nyskapat....

har det såklart blivit mellan arbetspassen; ) Så jag tänkte göra ett snabbt inlägg och få ut bilderna på bloggen ; )

Mamma fyllde år häromdagen, det ska såklart firas med ett kort
En av heroarts nya stämplar som jag embossat i vitt ep och sen inkat med distress stormy sky. Blått tillhör mammas favvofärg och eftersom orange är så passande till så fick kortet gå i dessa färger. Även texten är en stämpel från heroart.

Anton är bjuden på kalas imorgon hos sin dagiskamrat Leonidas, mamma har självklart lagt manken till och hunnit med ett litet grattiskort. Köpte två stämplar  med bilmotiv på ss,  här har jag invigt den ena av dem. Jag har målat med promakers och lagt ett lager lack på alla bilar ; ) Det randiga pappret var med i kitet från mollys för april   likaså knappen och   dessa stickers som jag har använt till att göra en "skylt" av el vad man ska säga.  Jag har använt mini alphabet stickers och skrivit "grattis på 3-års dagen på skylten!! Thickers från making meories allra högst upp ; )

Åter igen "damask" stämpeln från heroarts. Embossad med vitt ep och färglagd med distress stain "wild honey" dessa färger är verkligen roliga att leka med har införskaffat 4 st men tror jag måste ha alla färger ; )  Bandet som jag klistrat som en ram runt motivet kommer från kortmakaren. Måste bara få tillägga att jag tycker det är kul att deras blogg och shop kommit igång återigen. Det var en av de första bloggarna som jag började följa, sen att det finns ett stooort sortiment av heroarts underbara, underbara stämplar är ju ett bara plus i kanten ; )


När jag var på scraeventet så fick jag detta pappret på köpet när jag handlade i en av butikerna (minns ej namnet, skäms) Det var av strl 6 x 6 och jag tycker att det var så himla fint därför  ville jag inte ha för mycket dekos på. Jag stansa ut fjärilarna från samma ark och embossa dem med clear ep. Även bilden inhandlades i samma shop, ett helt ark fullt med småbilder för endast 7 kr. Jag köpte en drös ; )

Ett kort gjort av papper och dekos från mollys superfina aprilkit. Jag har skärt alla papper på diogonalen (stavas? )
så att det ska se ut som solstrålar. Cirklarna har jag stansat ut och inkat med distress. Det här kortet gillar jag mycket och kommer defenitift göra fler varianter av. Hittade inspirationen till kortet hos kristina werner.

Här har jag använt mina två nyaste stämplar från heroarts, bakgrunden och motivet ; ) Bakgrunden är stämplad med fluid chalk "white frost" bästa vita stämpelfärgen, om du frågar mig ; ) Önskar att jag kunde hitta en stor strl på den stämpeldynan, om du vet var man hittar det så hojta gärna till ; )
Motivet är stämplat på canvas som jag målat med studiopaint "tan" och sen ett tunt lager dabbers i pearl över det för lite skimmer. Även motivet är stämplad med studiopaint i lanscape green (tror den heter så) även den har fått ett lager "pearl" på sig. Fjärilarna är utstansade och knappen är från mollys aprilkit.


Jag har flera stämplar från Rachelle Ann Miller som jag aldrig använder, det var fakstiskt de första stämplarna jag investerade i och det var oxå då jag upptäckte att det var en konst att få till snygga målade motiv och sen dess har de blivit liggandes i en hög. Jag har sett lite här och var att en del struntar i att färglägga motiven och ändå lyckas få till jättefina kort. Blev såklart lite småsugen på att testa detsamma så nu åkte de fram ; ) Här är ett kort där jag bara stämplat motivet, gett tösen  lite färg på kinderna och inkat kanterna ; ) Kanske jag kan få användning av stämplarna trots allt.....


Avslutar med en liten "parantes" Häromkvällen tittade jag på American Historie X som gick på tv
Edward Norton som spelar huvudrollen,  är han snygg el är han snygg ; )
Finns inget som är så avslappnande som att titta på en superbra film som dessutom erbjuder lite ögongodis!!

GOD NATT ; )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar