onsdag 2 november 2011

ÄNTLIGEN..........

Kan jag uppdatera bloggen! Som jag har längtat ; ) Anledningen till 0 uppdatering har då berott på att min kära iphone  fortfarande ( efter 3 månader ) är inlämmnad på reperation Grrr för 3!!
Över höstlovet fick familjen besök av min äldsta son och vad passar då bättre än att kasta sig över hans iphone och fotografera alla mina kort, för pysslat har jag dock gjort och detta i mängder ; )
Julkortstillverkningen har jag inlett för lääängesen och har så det räcker till hela tjocka släkten och alla vänner...och mer därtill ; )  Så där börjar vi.....

Jag har länge suktat efter Lawn Fawn stämplarna och när jag fyllde år passade jag på att önska mig mååånga ark clear stamps. Tack älskling ; ) Bakgrundstämpeln är dock hero arts och en klar favorit just nu. Pippfåglarna är lawn fawn och kommer från arket frosty friends.


Denna söta snögubbe kommer från samma ark som ovan. Det som jag gillar med dessa stämplar är att möjligheterna är så många då de mesta stämplarna i arken sitter separerade så man kan bygga på som man själv vill ex  med mun, utan mun, knappar el inte, hatt el mössa el kanske öronmuffar hmm? Mm, mm.


Här har jag stämplat snögubbens detaljer, hatt, mössa vantar och knappar på mönstrat papper och sedan klippt ut och limmat på plats. han fick även en kvast i handen. Snöflingorna kommer från samma ark och är stämplat med chalk ink "frosty white" så även texten. För tillfället ka n jag inte minnas från vilken tillverkare det mönstrde pappret kommer från, men fint är det, enligt mig ; )

Bakgrundstekniken på detta kort tillhör en av mina favoriter. Jag har dragit med min distressdyna " forest moss " över hela bakgunden och sen sprayat vatten på en stämpel från hero arts och sedan stämplat som vanligt. Jag blandade perfect pearls " herlom gold "  och vatten i en mistflaska och sprayade rejält över hela bakgrunden. Man kan ana resultate av det fina skimmret om man tittar riktigt noga.

Lawn fawn stämplar från arket "cozy christmas". Mönsterpapper från echo park. Jag har gjort ytterligare att försök att måla med promakers, svårt, mycket svårt, men skam den som ger sig ; )
Jag tänker återkomma imorgon med fortsättning på jultemat. Dessutom planerar jag en liten överraskning som kommer att dyka upp här i bloggen inom det närmsta dagarna.
Välkommen åter ; )

4 kommentarer:

 1. Vilka fina julkort du har gjort!

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara julkort! Jag blev lite extra kär i "you're a cool friend", tyckte det var så himla sött ihop med snögubben och allt. ^^

  SvaraRadera
 3. Super läckra kort du gjort :)

  Kram Gurkiss


  http://gurkiss.com/scrapbooking

  SvaraRadera
 4. Jättefina julkort! Jag ska börja imorgon med mina första. :o
  Tack för titten i min blogg och kommentaren. Vill du följa är det bara att klicka på "anslut dig till den här webbplatsen". ;)
  Kram Louise

  SvaraRadera