måndag 29 november 2010

Tetror...

Första gången jag såg en sådan tetra var på inkywings blog, fast då i ett mindre format, tycker de är så himla söta och väldigt enkla att göra är de oxå. Tanken var ju att jag tänkte använda dem till att lägga en julgåva till skol el. dagispersonalen, men nu är jag osäker. Jag har ju dekorerat några tändsticksaskar som barnen ska få ge och ev. så ska jag baka lite saffransskorpor att ge till resterande, nåja det kommer säkert att lösa sig till det bästa såsmåningom.
Här kommer bild på tetrorna
Nu har jag ju inte avslutat arbetet eftersom det ska stängas igen och veckas på den övre delen av terorna oxå. Till denna har jag åter igen använt min swirlstämpel från hero arts, den är välanvänd vill jag lova, älskaaar den stämpeln. Jag har använt distresser och sprayat ett rejält lager perfect pearl för ett riktigt juligt skimmer.
Till den här tetran har jag använt mig av samma teknik som till ett av korten jag visat i tidigare inlägg. Jag har alltså stämplat med mitt akrylblock, broken china i mitten och peeled paint i kanterna, sedan har jag stämplat snöflingor och sprayat med perfect pearl. Jag har även gått ett varv med min gelly roll penna "clear star" över varje snöflinga, lite pilligt och tröttsamt, men det var det värt, nu glittrar det rejält om alla snöflingor : )
Här har jag använt en annan stämpel från hero arts (vet ej vad den heter) med blommor, blad, och fåglar som motiv. Här har jag använt mig av lite ljusare distressfärger, självklart mycket perfect pearls och...ja det var väl det. Alla tetror är gjorda med ett helt A4-ark. Antar att det kommer att tillkomma lite mer dekos såsmåningom, lite bling och band kan väl aldrig bli fel. Den översta är nog allt min favorit, kanske bara för att jag gillar den stämpeln så mycket, kan lixom inte få nog av den!! Jag har lite mer projekt på gång men det kan jag inte visa riktigt än, eftersom det är julklappar till nära och kära, jag vill ju inte ge dem en förhandstitt : ) Trots mycket pyssel den senste tiden så har jag även hunnit med lite julbak, så här fina blev årets lussebullar  
Hoppade de tarditionella lussekatterna i år och gjorde i stället bullar fyllda med smör, mandelmassa och lite annat gott & blandat. Dom gick hem hos både barnen och bekanta så det får nog bli en sats till här inom kort!!

1 kommentar:

  1. Det är ju 17 också att jag gjort av med min wellpapp-veckare... det blir ju såå snyggt på de där tetrorna! Och dina tetror blev verkligen läckra.. jag gillar den blå bäst, men alla är snygga!

    SvaraRadera