lördag 12 februari 2011

kort, kort och mera kort : )

Gjorde ett lååångt inlägg i morse med flera bilder på kort som jag har gjort, tror ni inte datorn bråka med mig och allt jag arbete var förgäves, typiskt!!
Så nu gör jag ett nytt försök. Borde eg. tillbringa kvällen i tvättstugan, men det här är mkt roligare så tvätten får vacket vänta till imorgon ; )
Har inte gjort ett inlägg på evigheter, jag har haft en liten svacka och fullständig idetorka men så kom mollys kit och jag skapade på löpande band, tacka vet jag mollys scrapbooking. Tänkte visa lite kort som jag gjort för längesen men inte haft ork att lägga ut här på bloggen och så förstås allt nyskapat. Jag visar korten i skapandes ordning ; )Till detta juliga kort kommer alla papper från mollys dec.kit så även den söta snögubben. Jag har lagt ett lager aleenes glittersnow under snögubben. Band, bling och bokstavsstickers hade jag hemma i gömorna.

Det här kortet gillar jag jättenycket. Jag gjorde det till min son på hans 3-årsdag, kanske inget typiskt barnkort men han älskar stjärnor och planeter, för det ser väl alla att det är planeter det föreställer ; ) "en ide som jag snott av Jennifer Mcgiure": Jag skar ut cirklar i olika storlekar och sedan dutta jag med distresser, sprya med vatten och perfect pearls direkt på min "splat mat" och sedan plockade jag upp färgen med cirklarna, vissa cirklar har jag oxå stämplat lite swirlar på: Thickers och ministjärnor från making memories. Mönsterpapper och chipboard som legat i gömorna länge, länge.


Det här kortet är jag oxå nöjd med. Jag har stämplat och sedan embossat med vitt ep, därefter har jag målat med distress "spun suger"  som jag blandat med lite liquid pearl för att få ett fint skimmer. Fågeln är chipboard som fått ett lager crackle paint på sig, även kanterna på kortet har fått ett lager av detsamma för en  sliten look.

Ett kort i all sin enkelhet. brun cs som kortbas, enfärgat papper från basic grey, tycker den intensiva gula färgen är så fin. Jag har använt min bakgrundsstämpel med swirlar på för att göra kortet lite mer "intressant".
Blommorna är en stickers från penny black. Jag har gjort lite pärlor med min paper pen (opal white) och ett fint sammetsband fick avsluta det hela


Det här kortet är inte färdigt, men jag visar det ändå!! Ibland så tar ideerna bara slut och jag vet inte hur jag ska fortsätta för bästa resultat, då har det en förmåga att bli legandes tills jag kommer på det om jag någonsin gör det, vill säga ; ) Alla papper är från bobunny, likaså stämplarna som är målade med distresser och sen fått ett rejält lager med stickles över sig. Hjärtat är en stans från ek success, som jag gillar väldigt mkt, användbar till nästan allt: Chipboard med ett lagen crackle paint. Vi får väl se om det blir någon avslutning på kortet ; )


Tänkte visa lite nyproducerat. Har skapat en hel del av mollykitet som jag fick hem för nån vecka sen.

Alla papper från kitet, så även den söta lilla muffinsen (xtra-kitet). Den översta blomman har fått ett litet lager av liquid pearl på sig, den nya färgen bisque är ju bara för läcker.


Även här så kommer alla papper från mollykitet, detsamma gäller övriga dekos. Endast glimmermist och paper pen har jag använt utöver kitet. Bandet gillar jag jättemycket och skulle vilja ha mer av. Tycker orange och rosa är en jättefin kombination. Tycker faktiskt att rosa funkar med nästan alla färgen.

Även här är det papper från mollys kit som står i fokus!! cirkeln är så gott som nyinköpt,(spellbinders) jag har inkat den med distress "spiced marmalade"  och sen mistat med "strawberry shortcake".
Blomman är retrostans i 2 olika strl som jag har satt ihop med en brad. Även  blomstansen är nyköpt, har förstått att man kan göra mkt med dessa så jag får börja exprementera lite ; ) Jag har mistat blomman med en guldmist som oxå fanns med i kitet. På kortstommen har jag använt en bakgrundstämpel (hero art) och embossat med clear ep.

Ja, vad ska man säga, ännu ett kort skapat med mollykitet ; ) Brun cs mistat med egengjord mist. Jag har använt spillbitar som jag skurit ut och satt fast på kortstommen. Jag har även stansat ut 2 cirklar, cikeln i mitten är chipboard och så även kanten längst ner. Jag har fäst lite flock i prickarna på muffinsen.

Jag behöver väl inte ens nänma att de fina papperna är från mollykitet ; ) Stämpeln är hero art, målad med distress och mkt stickles på det.  Den långa kvisten el vad man ska säga är stickers. (minns ej vilken tillverkare) rosorna har jag gjort själv och är jättenöjd med. Jag har lagt flera lager clear ep på för att få de riktigt glänsande el vad man ska säga, ser liote glasaktiga ut, jättefint!! Jag har satt fast en knapp i varje blomma. Lite spets och annat smått och gott fick avsluta det hela!!

Sista kortet för idag ;) Kortstommen är ljus, ljus grön och ovanpå det har jag använt mönsterpapper från bobunny, som fanns med i xtrakitet från mollys i dec, det är som ett block med flera småpapper i. Jag har använt min spellbinder och sedan har jag stansat ut en cirkel med de söta girafferna från ett mönsterpapper som är från basic grey och fäst oavnpå spellbinderscirkeln med 3-d kuddar. Lite söta rosor med mkt stickles på toppen (worn lipstick).

Ska försöka att skärpa till mig och lägga ut korten vartefter jag skapat dem, så inte inlägget blir 100 m långt så fort jag ska göra ett ; )
Idag blir det en lugn lördag med mkt pyssel hoppas jag ; )
Trevlig Helg

1 kommentar:

  1. Wow vad många fina kort!!! Och så mycket fina detaljer och tekniker (gillas).

    SvaraRadera