fredag 18 februari 2011

Magsjukan....

härjar fritt härhemma. Jag har gjort enligt konstens alla regler och svalt mååånga vitpepparkorn (jo, det funkar faktiskt) spritar händer stup i kvarten, mina och barnens, toaletten är skurad och spritad och tvättmaskinerna snurrar för full rulle nere i tvättstugan, antar att det är där jag kommer få tillbringa resten av min dag idag ; )
Jag har trots sjuka barn inte legat på latsidan, inte alls ; ) Här har pysslats, och för att hålla mitt löfte att försöka lägga ut korten vartefter jag gjort dem så kommer här ett gäng. Alla korten är mer el mindre (mest mer) skapade av  matrial från mollys feb.kit.

Till det här kortet har jag använt ljus cs som kortbas och eftersom formen var lite annorlunda på mönsterpappret så la jag det över cardstocken och sen klippte av överflödet utefter kanterna.
Jag vet inte om ni ser att det är lite vita prickar/fläckar lite här och var på kortet? Hursom så är det jag som klottrat lite med vit crayons och sedan har jag inkat  med distress spiced marmalade, då blir det som när man gör restistteknik och det vita tittar fram under det inkade, hoppas ni fattade något av det där ; )
Ville göra ett lite annorlunda kort och tyckte att det fina mönsterpappret passade så bra till att visa  hur min väggalmanacka härhemma brukar se ut, alltid fullklottrad med både det ena och andra ; )
För er som inte ser så står det "en vanlig" med gula "mini alphabet stickers" högst upp i vä. hörnet.
Tyckte klockcharmsen passa så bra till temat så den fick ta plats i hö hörnet.


Även här kommer alla papper från mollys. Cirkeln, gräset och dinosariusen har jag stanstat ut med min cuttelbug, det var evigheter sen jag använde den så jag tyckte det var på tiden. Blommorna är en retropunch och såklart är de utstansade med papper från kitet. Cirkeln är inkad med distress och därefter fått en dusch av lite mist.

Vit cs som kortbas och sen det superfina muffinspappret. En kakservett och en utstansad cirkel (oxå papper från kitet) Filtmuffins från maya road som fanns med i xtrakitet är ju bara för söta, i love filtdekos ; )
Rosorna har jag gjort själv,(alla utav papper från kitet)  något jag fått lite dille på för tillfället, embossade med massor av clear ep för att få ett lite glasaktigt utseende och ett rejält lager stickles på det!! Texten "whit love" är torrembossad på canavas som jag först målat med rosa studiofärg därefter fyllde jag i texten med en vit penna.


Tänkte såklart vara med i mollys kitutmaning som består av att göra ett valentinkort. Jag stod i valet av kvalet  mellan detta kort el ett annat, det bidde ett annat som jag återkommer med lite senare idag.
Återigen, alla papper från mollykitet, så även blomstjälken och bladen som dock fått ett lager stickles på sig.
Den stora blomman har jag stansat ut med cuttelbugen och inkat med distress spiced marmalade och worn lipstick däefter fick det en rejäl ducsh av guldmisten som oxå var med i kitet så även  mittpartiet som är chipboard.
Ja, det var allt för tillfället!! På återseende ; )

1 kommentar:

  1. Åh vad supermånga fina kort du gjort!!! Gillar alla. Nu väntar jag på valentinkortet också! =)

    SvaraRadera