lördag 5 mars 2011

Marsmånadsutmaning hos Mollys.....

bestod av att lifta en av de nya designerna. Det här är mitt bidrag
I stort sätt allt kommer från Mollys marskit. Jag liftade de rivna kanterna, bården,  dollisen (heter det så??) och hmm nu glönde jag bort namnet, men iallafall, den gröna där jag har embossat en text ; )
 De två gröna knapparna fanns i mina ägor sen tidigare, de var vita från början men jag har färgat in dem med lite alco inks. Pippisarna klippte jag ut, gav rörliga ögon och la lite stickles runt om kanterna.

När jag ändå är i farten så visar jag lie fler kort gjorda av kitet ; )
Här gjorde jag ett litet längre kort än jag normalt brukar. Jag klippte ut "flaggorna och fäste med 3-d kuddar. Fågeln klippte jag ut och stämpla med en textstämpel (broken china) över hela motivet sen inkade jag lite med samma färg. Jag täckte hela vingen med glitter  (oxå broken china) jag klippte även ut en flagga och använde som en partyhatt och fäste en liten boll på toppen. Fjädrarna klippte jag av och lät vara fina stjärtfjädrar. Jag stämplade ut en liten pippi som fick sitta på ryggen på den stora fågeln.
Och för er som inte ser så har jag skrivit "partytime" med små gula klisterlappar på den vänstra sidan av kortet.


Det här kortet gillar jag oxå. Tycker att alla fina pastellfärger matcha så bra!!
Alla papper är från kittet. På cirkeln har jag stämplat en kvist och sen klippt ut en liten pippi som fick sitta där och kvittra!! Trädet och blomman är diecuts som jag haft hemma hur länge som helst, nu kom de docj till användning. En knapp och lite bakers twin.

1 kommentar:

  1. Wow vilka jättefina kort Melinda!!! =) Nu blev jag sugen på att få scrappa med mitt kit också.
    /Lilo

    SvaraRadera