fredag 6 januari 2012

Äntligen ledig...

och därmed tid över till roligare saker, som tex att pyssla och visa nygjorda kort på bloggen ; )


Ett kort i starka färger, jag har inkat bakgrunden med distress wild honey och spiced marmelade och därefter stämplat detta underbara motiv från hero arts. Motivet är stämplad med en stämpeldyna från stampin up i färgen rich razzleberry och sprayad med lite perfect pearl för ett fint skimmer i motivet. Jag valde en borderkant i vitt för att bryta de starka färgerna lite grann. Fjärilen är ett motiv som jag har klippt ut, tyckte den gjorde sig bra ihop med färgerna och motivet.


Det här stämpelmotivet bara älskar jag, tycker denna blomma är sååå fin. Jag har märkt att jag den sista tiden blivit väldigt förtjust i stämplar som har blommor som motiv, gärna solida. Jag har gjort en beställning från cilinpapers med penny black stämplar, då jag blivit väldigt förtjust i deras stämplar på sista tiden ; ) Hursom, denna blomma är färglagd med distress tumnbled glas och broken china och sedan fått ett rejält lager glitter på sig, glittret är dazzlig dimonds från stampin up och mitt absolut favvoglitter, det är sååå fint!!
Bakgrunden är en spellbinder die " label egiht " stämplad med en bakgrundsstämpel från hero arts och inkad i bruna toner.


Även denna stämpel är hero arts och jag har använt min "snowmaker" som fluffar till sig efter uppvärmning för att få det att se ut som grädde, jag strödde lite glitter i "grädden" innan jag fluffade upp det med lite värme, tjusigt va ; )
Design pappret är studio calico memoir.
Ni har väl inte missat hero arts nya stämplar för 2012, lika fina som alltid och självklart är en beställning lagd ; )


Ett kort jag gjorde i all hast. Design papper från basic grey ( favorit ) och studio calico. Motivet är från lawn fawn färglagd med copics och lite glitter på det. Fjärilarna är utstansade med en stans från martha stewart.


Detta kort pyssla jag ihop i morse . Julhandeln skedde i skärholmen och självklart styrde jag stegen mot claes ohlson och ladda upp med lite akvarellpapper, måste ju unna mig själv en julklapp oxå ; ) Motivet är penny black och jag har målat direkt på stämpeln med tombows-pennor, sprayat lite vatten och stämplat på akvarellpapper. Bakgrundstämpel från hero arts stämplad på craft cardstock i chalk ink " chestnut roan " och inkad med distrsser. Motivet är stämplat på en die från timpan och kanterna är inkade med scattered straw för att matcha motivet ; )
Måste säga att gult och brunt är en himla fin kombination!
Fjärilen är fyndad på ss, jillybean soap och jag har dragit med en distress stain för att få varannan rand i en mörkare nyans, superfint, enligt mig.

Jaha, det var vad jag hade att bjuda på i kväll, hoppas att ni gillar vad ni ser ; ) Själv ska jag tillbringa resten av kvällen med pyssel och i morgon är dags att gå till jobbet igen, men sen är jag ledig i 3 dagar och det ska bli så skönt!!

Kram Melinda

4 kommentarer:

  1. Every flower is a soul blossoming in nature.Earth is a flower and it's pollinating Online florist in india

    SvaraRadera
  2. Celebrity is hawking make-up, cars, everything; it's shiftedAuto Transport

    SvaraRadera
  3. oh wow this is just brilliant the detail is just fantastic hugs Avacare

    SvaraRadera