söndag 22 januari 2012

Hej Svejs ; )

Oj vad det har snöat här i stockholm idag, måste erkänna att jag inte är så jätteförtjust i varken vinter el snö men skönt att det ljusar upp lite.
Tänkte uppdatera bloggen lite, något jag tänkt att göra i flera dagar men tiden vill inte riktigt räcka till, jag skulle verkligen behöva lite fler timmar på dygnet ; ) Nåja, pysslat har jag gjort, så i vanlig ordning har jag flera kort att visa. Håll till godo ; )


Här har jag invigt en av mina nya penny black stämplar, just denna är från ett clearstamp ark. Färglagd med copics och promarkers, skulle verkligen vilja utöka min copicssamling, som förtillfället inte alls består av så många. Tycker de är mycket lättare att måla med copics än promakers, även om mycket övning kvarstår ; )Hursom, nästan alla kort jag har gjort nu går i vårens tecken...den längtar jag verkligen till!


Solglasögon i stora lass, clearstamps från hero arts. Alla "glas" har fått ett lager glossy accent på sig. Fjärlilarna är en stans från Martha stewart, väldigt användbar, om du frågar mig! Texten är clearstamp från samma ark och jag har färgat in den med tombows pennor för lite rolig effekt ; )


Det här är oxå en ny stämpel ( för mig ) från penny black, den här blomman är ju bara för fin, måste säga att penny blacks stämplar faller mig mer och mer i smaken...mycket fina!Detta motiv har jag målat med twinklings, en slags vattenfärg med skimmer i. Label die från spellbinder med rejält inkade kanter och en brads och bling avslutningsvis ; )


Samma motiv i andra färger. Färglagd med promakers. Jag sämplade samma blomma och målade några av blade gröna och använde som blomblad. Jag har målat lite vita detaljer bara för att det blir så himla fint ; )
Molnen är clearstamps från studio calico / hero arts och fjärilen är oxå nyinköpt, fyndad på rea dessutom. Jag har använt enamel accent på både moln och fjäril i prickarna. Texten är embossad i vitt!


Twinklings och enamel accent består detta kort av ; ) Jag har använt mig av en stämpel med solid bakgrund, den har jag målat med twinklings och sedan stämplat på en kortbas. Istället för att måla själva motivet valde jag att fylla i allt med enamel accent. Jag tycker att det blev ett coolt resultat. Texten är embossad, tyvärr blev det lite misslyckat och i vanliga fall hade jag gjort om allt,jag har en förmåga att störa mig på smådetaljer, men denna gång struntade jag i det ; )


Oxå en nyköpt stämpel från penny black och sååå använbar. Den kommer gå varm härhemma, tro mig! Här har jag stämplat motivet med distress stain så även swirlarna. Inkat bakgrunden med distress och sprayat på rejält med shimmer spritz "gold". Själva ramen har jag målat med stains och fäst med 3-d kuddar.


Samma motiv även här stämplad med stains. Jag har oxå sprayat ett lager colormist från october afternoon. Bakgrunden är en stämpel från hera arts stämplat och inkat i sprud ice ( distress vinterfärg ) visst är denna färg läcker.


Stämpel från penny black som jag har haft i gömmorna länge men börjat använda mer och mer på sista tiden. Jag tycker det ör snyggt när man stämplar lite utanför kanterna så att inte hela motivet rymms. Designpapper är från mollys jauarikit.


Sist men inte minst, denna söta lilla igelkott , ) Oxå penny black. Lillkillen fyller 4 år på tisdag och ev ska han få detta kort, om jag inte gör något som jag tycker passar bättre ; )
Den här stämpel har jag oxå haft länge och tycker den är så himla söt. Synd bara att man är så usel på att färglägga, det gör ju att man drar sig för att använda vissa stämplar. Men är man 4 år så tänker man mog inte på det! "Flaggorna" är studio calico / hero arts stämplade i chalk ink och texten från samma ark!!

Sådär, då kan man bocka av "uppdatera boggen" bland alla andra måsten ; ) I morgon är det måndag och jobbet drar igång efter en helledig helg. Så nu blir det sängen!! Sov Gott.....
Kram Melinda

2 kommentarer:

  1. Oj vad mycket du har hunnit med, superfina kort allihopa, speciellt mycket tyckte jag om den med igelkottarna, supersöt!!

    Kramiz Majsan

    SvaraRadera
  2. Vad du är flitig! Många roliga tekniker har du använt också, nu blir jag stämpelsugen!

    SvaraRadera