söndag 26 februari 2012

Gokväll

Idag har jag en hel hög med kort att visa. Har som vanligt inte hunnit med att uppdatera, fy skäms ; ) Men pysslat har jag gjort.
Jag har dessutom ett stort projekt på gång, jag har nämligen fått äran att göra fina välkommstavlor till jobbets alla avdelningar ( 7 st )och dessa har jag valt att göra av tegelpannor så jag har beställt och fått hem en hel drös med färger, lim lack och verktyg, det ska bli sååå roligt. Bilder kommer på bloggen vartefter ; )

Kvällens första kort kommer här

Fjärilen är en stämpel från hero arts som jag satt och provmålade med mina copics en dag, resulatt blev detta kort. Bakgrunden är embossad med en folderesom jag haft i evigheter och det finfina bandet kommer från ett av mollykiten.


Det här kortet har jag kopierat rakt av från ( hmm glömde namnet men återkommer med det, sorry! )Jag har stämplat en textstämpel i vitt på kortbasen men maskat en kant i nerdre delen, så även blomman. Färglagt med akvarellpennor, utan vatten ; ) Texten är hero arts


Här har jag invigt en av mina nya embossingfolder ( fyndad på ss ) inkat med distress och sen stämplat dett underbara motiv med tulpaner från kortmakaren, färglagt med copics och avslutningsvis glittrat lite på tulpanerna.


Det här kortet gillar jag mycket. Stämpeln är från penny black och jag har stämplat motivet med distress stain picket fence. Jag har färgat in bakgrunden med distress stain " fired brick " och sen sprayat rejält med perfect pearls " guld ". Texten är hero arts så även bakgrundstämpeln på kortbasen.


Motivet är embossat i vitt och sen har jag inkat bakgrunden i olika bruna färger. Det fina bandet vann jag i en blogcandy. Jag har torrembossad bakgrunden med prickarna och sen inkat i bruna toner.


Denna stämpel kom med posten i fredags och invigdes idag, oj vad den är fin...love it!! Här hittade jag inspirationen på hero arts blogg att färglägga motivet med distresser och fingrarna. Jag har använt rusty hinge, wild honey, forest moss och vintage photo och perfect pearls såklart ; )
Motiv och text är hero arts och båda är embossade.


Ytterligare en stämpel som ligger mig varm om hjärtat ( hero arts ) Emossad och sedan inkad i olika blåa toner. Även denna spellbinder die går varm i grodan ; ) Blomman har jag färgat in med mr hueys mist...love!!


Detta kort gjordes samtidigt som kortet ovan, ytterligare en bakgrundsstämpel från hero arts. Tänker sätta dit en banner med lämlig text när jag vet vem mottagaren är ; )


Till det här kortet har jag letat fram en stämpel från gömmorna som jag har haft länge, länge. Även denna från hero arts. Mycket hero arts, jag vet, men jag bara älskar deras stämplar ; )
Jag har färgat in stämpeln med tombows pennor och sedan stämplat motivet på akvarellpapper. Därefter färgade jag in bakgrunden med akvarellpennor och tunnade ut färgen med vatten. Blommorna har jag gjort själv utav utstansade retroblommor. Tillsist lite tyll och bling ; ) Jag har även här använt en bakgrundstämpel från hero arts som legat lika länge i gömmorna som den ovan på den blågröna bakgrunden som är inkad och stämplad med distress winter evergreen bough ; )
Ett kort med starka färger ; ) Har märkt att jag antingen gör kort i väldigt starka färger el knappt några färger alls ; ) Dekorationer i form av blommer och dylikt förekommer nästan aldrig på mina kort. De dekos som jag använder är bling och band, om man nu kan räkna band som dekoration ; )
Till det här kortet har jag inkat kortbasen med distress stain och stämplat prickar med ink i samma färg. Hjärtstämpeln är från kortmakaren och jag har målat med akvarellpennor och sedan smetat ut färgen med vatten. Texten är ett clearstampark med alfabet från lawn fawn även den målad med akvarell. Bakgrunden är inkad med distress mustard sead.


Här har jag använt " resterna " från det som blir över när man stansar med grodan i detta fall en scallop circle, som jag har använt som en mask och sedan inkat med olika färger. Därefter stämplat med en solid stämpel från penny black. Tror jag såg detta tips på papertry inks blogg, läckert är det iaf.

Nu har jag snart gått igenom hella korthögen så jag travar på med de sista oxå ; ) Sen är det skärpning som gäller....uppdatering vartefter korten skapas ; )


Shaker card är ju lite roligt och med detta kort så blev det premiär för mig ; )Såg en tut på papertry ink där de använde sig av olika dies och foam så när jag såg att kortmakaren sålde foam så sa det bara klick, klick, klick så låg det i varukorgen tillsammans med ett gäng stämplar, hero arts såklart!! Som ni ser så får ju övning ge färdighet eftersom jag inte lyckades dölja foamen helt. Så vad gör man inte....jo ett till shaker card såklart


Men inte blev det bättre för det ; ) Lyckades både skära cirkeln ojämn, kladda ner "fönstret" och visa foamen...som sagt övning övning och tålamod ; ) Så ska det nog snart ta sig...med andra ord mer shaker card kommer garanterat dyka upp i bloggen ha-ha.

Okej, nu är frågan: orkar ni några fler bilder? Ok då kör vi ; ) Kort numero 14, Taadaa ; )


Det här kortet är jag väl inte så jättenöjd med och inte känns det som "jag" heller men såg en tut på youtube och var bara tvungen att prova ; ) Omn någon vill ha länken så hojta till ; ) Mottagaren blev dock min sambo på hans födelsedag. Hjärtat är en stämpel från kortmakaren som tråkigt nog är spårlöst försvunnen efter användningen till detta kort = ( Men, men saker har ju dykt upp på völdigt oväntade ställen förut så vem vet ; ) Texten är lösa bokstäver i wellpapp, superläckra enligt mig och kommer från ett mollykit.


Inte världens bästa bild men dessa småkort fick sambo och barn på alla hjärtans dag tillsammans med presenter ; )


Sambons syster har fått en liten pojke ; ) Tycker att denna stämpel från kortmakaren passade alldeles utmärkt till ett kort ; ) Jag har klippt ut nallen och fäst på 3-d kuddar och i nappflaskan har jag glittrat till det ordentligt med glitter " white gold " från martha stewart. Även texten är från kortmakaren.


Dessa stämplar fyndade jag på ss och det är jillybean soap. Ett väldigt clean end simple card ; )

Och äntligen....mina vänner! Sista kortet ; ) Kan säga att jag börjar bli riktigt trött i ögonen nu, det tar ju sin lilla tid när man har tusen kort att visa på en och samma gång ; )


En vacker kalla från kortmakaren färglagd med copics. Texten är hero arts ; )
Hoppas ni har orkat er hela vägen ner. Jag ska iaf gå och slappa framför tv nu ; )
Kram Melinda

2 kommentarer:

  1. Ojojoj vad du har gjort många kort, alla så fina, men gillar nallen med nappflaska extra mycket :)

    Kramen Majsan

    SvaraRadera
  2. Så många härliga kort du gjort:-)

    SvaraRadera