söndag 13 mars 2011

Storstädning...

stod det på gårdagens schema ; ) Så idag finns det gott om tid för pyssel, härligt!!
Eftersom jag vann inträdes biljetter till scrapeventet här i stockholm den 26-27 Mars så finns det lite tävlingar man kan delta i som kan göras hemifrån redan nu. Bla så ska det (om man vill ) skapas en namnskylt och ett kort( lo el. altrat tror jag oxå var ok??) där man beskriver sig själv med ett enda ord så det ska jag försöka få överstökat idag...ingen besvärlig uppgift direkt, om man säger så ; )
Men eftersom dessa inte får visas upp i bloggen innan vinnaren är korad så har jag lite andra nyproducerade kort att visa upp = )

Här har jag använt en bakgrundstämpel från hero arts (magical background) jag tycker att den är så himla läcker ; ) jag har stämplat med distress black soot och sedan embossat med clear ep. Fäste lite knappar i olika rosa färger och storlekar.


Här har jag åter igen försökt att göra ett kort i lite vinagestil ; ) Jag har använt lite stämplar av tim holtz, swirlen och texten love, tegelväggen är en stämpel som jag har tillverkat själv av överblivna rester från renklippning av stämplar, ett tips som jag fick på ss (så himla fiffigt, jag gjorde 2st ) mycket rivna kanter och spets. Jag har använt mina nya stansar från martha stewart, hur snygg är inte blommstansen...meee löve!!

Återigen ett enkelt kort ; ) och stämpel från hero arts. Här har jag använt en teknik som jag hittade på hero arts blogg somk heter kissing nånting ; )
Jag har färgat in stämpeln på kortet i färgen stormy sky (med distress) sen har jag färgat in en textstämpel med en annan färg (minns ej vilken) och tryckt stämplarna mot varandra innan jag stämpla på papper.  resultatet framgår lite dåligt här på bilden men nu finns det ett textavtryck i swirlen. Texten love är en stämpel från tim holtz.


Här har jag använt mig av den andra tegelväggsstämpel som jag tillverkat själv ; ) Den är emossad i vitt ep, därefter har jag duttat med distress "tea dye" på mitt akrylblock och sedan sprayat på ett ordentligt lager med vatten och sen tryckt akrylblocket över tegelmotivet (el. hela pappret). En textstämpel över det och sedan har jag använt två stämplar, en på tegelväggen och den ovan, som jag har först färgat in och sedan sprayat med vatten på stämpeln innan jag tröck den mot pappret. Tyvärr fick jag inte med bägge fåglarna så bra där ovan ; )


Här har jag invigt min aluminiumtejp och min nya die från sizzix. Jag har stansat ut lövkvisten och sen använt resterna som en mask, det är infärgat med bleending tool "peeled paint". Jag tejpa aluminiumtejp på ett lite tjockare papper och sen stansa ut blommor med martha stewart stansen innan jag färgade in var och en med lite olika färger alcoink, fäste sedan blommorna och kvisten med 3-d kuddar.
Kände hur vårkänslorna kom över mig när solen sken så det bidde ett riktigt sommarkort!! Jag har torrembossat bakgrunden och sedan sprayat hela pappret med mist. Rivit   längst kanterna på hela kortet och tvinat lite snöre huller om buller .Glasstuten gjorde jag själv och cirklarna stansa jag ut och sedan färga in med distresser. Nu hoppas jag bara att våren är här på riktigt snart!!

Tänkte avsluta med att visa en tavla som jag gjort tillsammans med min son

Eftersom han älskar fiskar så fick det bli temat. ramen var eg. tänkt till att testa ett projekt som jag sett Bellamio göra, men det blev inte som önskat så jag tvättade av hela ramen och därefter målade min son den med studiopaint "modern red" Jag tycker den färgen är superfin. Bakgrunden är stämplad med en bakgrundsstämpel med swirlar i blått sen har vi inkat med olika blå färger över allt. De flesta fiskarna mm är chipboard från panduro. Masken är liquid pearls. Nu återstår bara att få upp den på väggen men hammarn är på rymmen så hoppas den hittar hem snart ; )

När jag ändå var i farten så gjorde jag en tavla till min dotter, den är dock liftad av Jennifer Mcguire...
Den har dock inte blivit inramad ännu. Jag har rivit ut sidor ur en bok och sedan målat dessa med studio i färgen vit utspädd med massor av vatten. Klippt ut ett stort hjärta och sedan stansat ut små hjärtan i olika blå färger och massor av perfect pearls som sedan är fästa med 3-d kuddar, pilligt värre men roligt. Texten öär thickers och det röda hjärtat har fått ett lager glossy accent på sig!!

Har inte hunnit med någon tavla till min andra son, men jag har en ide så det kommer. Tänker iaf använda mig av den fina humletexten ; )
Hej svejs!!

2 kommentarer: