söndag 13 november 2011

Fars dag

ska vi såklart fira! Dock har jag inte hunnit göra något kort ännu, men få se om jag hinnar att göra det innan arbetspasset för kvällen startar. Om inte så kanske barnen kan göra det så kan jag baka nåt gott. Paket är iaf införskaffat ; )
Men som redan sagt så har jag många kort som ännu inte blivit visade på bloggen... Tyvärr inte de bästa biderna, men, men.

Det här kortet gillar jag jättemycket, jag tror att jag såg detta tips på papertreyinks blogg. Jag har stämplat samma blomma flera ggr med distress ink ( brun färg ) därefter stämplade jag över varje blomma med chalk ink i vit färg ( frosty white ) och gnugga sedan ut den vita färgen med fingret. Jag
inkade därefter hela bakgrunden med olika bruna nyanser. Satte lite bling i varje blomma. Jag har valt att vänta med att stämpla dit någon text tills jag vet vart, när och vem det ska skickas till.


Denna fina stämpel från penny black är såååå användbar! Jag tror jag har målat med färgpennor och lösningsmedel ( minnet bra, men kort ) Inkat bakgrunden med distresser, mkt rivna kanter och glitter. Jag har även stämplat bakgrunden med en fin textstämpel. ( maskat motivet )


Samma motiv fast i blått ; ) Här har jag valt att smeta ut lite glitter ( rock candy ) här och där på hela moivet. Texten är från hero arts så även på kortet ovan.


Här har jag använt en stämpel ( hästen ) som var bland dem första jag köpte ( på Magdas scrapbooing, om jag inte minns fel ).
Den fina " swirlen " med hjärtan på och texten är hero arts. Först stämplade jag hästen i brunt och färgade in den med distresser i brunt, sen maskade jag motivet och inkade bakgrunden i färgglade färger ( distress ink )och stämpla i samma veva en text lite diskret i bakgrunden och sedan swirlen. Kortbasen är kraft cs som jag embossat motivet " designer woodgrain " på. ( hero arts ).

Måste bara få säga innan jag avslutar, att jag har undrat varför texten hamnar på sidan av bilderna istället för under som jag brukar ha det. Nu när jag gjorde det sista inlägget så såg jag att det bara var att markera i en ruta så blir det så som jag vill.....hmmmm, tänk vad enkelt det kan vara ibland. Då har man kliat sig i huvet i onödan några dagar ha-ha!!

Trevlig söndag och fars dag!! Kram Melinda

3 kommentarer:

 1. ojojoj vad mycket fina kort du gjort, den med hästen var ju bara så snygg:)
  Kramiz Majsan

  SvaraRadera
 2. Kortet med hästan var underbart! =)

  SvaraRadera
 3. Vad fint kortet med hästen blev! Kanonsnyggt!

  Tack för att du blev följare hos mig, är så roligt :)

  Har länkat till dej i min sidebar, måste ha blivit något fel förra gången för att jag trodde jag hade gjort det =S

  Ha en fortsatt trevlig kväll =)

  SvaraRadera