tisdag 6 december 2011

Finfina pappersrosetter....
eller dekorationer till julklapparna, kalla det vad ni vill ; ) Men det har jag gjort, och så här fina blir dom ; )
Och här kommer de dock inte till sin fulla rätt då jag bara eg gjort själva grunden, snart ska de dekoreras med nåt fint i mitten och kanske lite glitter mm. Bilder på det kommer såklart att visas i bloggen...för den nyfikne ; )

Måste bara få påstå att jag idag måste vara världens lyckligaste kvinna...ni som läst mitt tidigare inlägg vet att jag hintat pojkvännen lite om att en ny kamera skulle uppskattas.......I södags kväll när jag kom hem från jobbet stod en sprillans ny systemkamera och en ny laptop till mig på köksbordet, gissa om jag blev glad!!
Måste ju bara därför passa på att visa ett el två nygjorda kort, tagna med min alldeles nya kamera ; )


Det här kortet gillar jag massor, dessutom så tycker jag att det är ganska mycket jag el vad man ska säga ; ) Bakgrundsstämpeln är från hero arts och jag har gjort en resistteknik men med dabbers i färgen pearl. Därefter har jag gått loss ordentligt med distresser. " Ramen " med texten i är båda stämplar från HA, den är oxå stämplad med dabbers. Blommorna är en martha stewart stans och de har infärgats med distress stain i peeled paint och wild honey.

Ett kort till får det bli innan jag ska bänka mig i soffan framför tv:n, tisdagar är lika med mkt bra på tv 4 fakta kanalen.


Avslutar kvällens inlägg med detta kort. Jag har kopierat detta kort från ett youtubeklipp med Andrea Walford. Egentligen gjorde jag bara detta kort som ett testkort, så det är lite slarvigt gjort och inget dekorerat, men det var roligt att göra så jag ska absolut göra om det lite mer välgjort.
Jag har använt min cirkelstans och därefter stansat en mindre cirkel i mitten på den, sen har jag stansat ut ytterligare en cirkel och klippt lite slarvigt / vågigt runt om. Sylten är glossy accent som jag klicka ut på en liten bit papper och färgade röd med lite distress refil. Lite kaksmulor, glitter och alphastickers fick avsluta detta söta kort ; )

Ser på förhandsgranskningen att jag får öva lite på fotograferingen, men skam den som ger sig! Nu väntar tv-soffan! Godnatt

3 kommentarer:

 1. Åh så fina korten är, och papperblommorna vart ju så läckra :)
  Så snäll pojkvän du har som fixat en kamera o allt, härligt ;)
  Kramiz Majsan

  SvaraRadera
 2. Åh, vad roligt med ny kamera o dator! :)))

  Jättefina kort och pappersrosetter du har gjort!

  Tack för dina vänliga ord hos mig! Och jag beklagar din fars bortgång för ett år sen... Riktigt jobbigt sånt där och saknaden finns alltid kvar.

  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Just ja, vad roligt att du vill vara med i min bloggcandy också! :D

  SvaraRadera