söndag 4 december 2011

Grattiskort....

är alltid bra att ha på lager. Trots det har jag en förmåga att göra nya kort då de behövs...bara för att det är såå kul. Dessutom kan man då specialicera sig mer på mottagarens livsstil el vad man ska säga ; ) Hursom här kommer ett par kort som för tillfället bara ligger och dammar....hmm är det ingen som fyller år snart?


Enklare än såhär blir det inte.Vit cardstock som kortbas som jag har inkat med distress antique linnen, tycker det blir så fint när man tonar ner den vita färgen lite. washitape från timpan, inkad den med såklart och sen stickers som kommer från ett av mina månadskit från mollys...älskar dessa kit och kan varmt rekomendera dessa!!


Detta kort gillar jag mkt. Jag har bara använt mig av stickers ( med tänkvärda ord ), minns som vanligt inte tillverkaren men jag vet att det oxå kom med ett av mina mollykit. Fjärilen är en punch från martha stewart. Detta kort gav jag till min dotter på hennes födelsedag ; )


Detta kort gjorde jag till min syster när hon flyttade till ny bostad. Här har jag en av väldigt få gånger använt min spellbinder die och sedan stämplat dit motivet. Stämpeln är från kortmakaren och jag har färglagt med promakers. Dessa stickers är toppen då de inte är så stora i strl och passar nästan vart som helst. Jag har lagt glossy accent på fönsterrutorna och liquid pearls på träden.


Men sen kände jag mig inte nöjd och gjorde ett nytt inflyttningskort...ett mycket färggladare. Här har jag "maskat" lite men använt samma stämpel som ovan, (kortmakaren) Trädet är en stämpel från magnolia, solen har jag gjort själv ( efter en mall ). Massor av distresser och en liten charms i form av en nyckel ; )


Sista kortet för idag ; ) Ytterligare ett grattiskort. Stämpel är från hero arts och jag har färglagt med promakers. Texten är från kortmakaren. Sen fick ett par korsstygn avsluta det hela.

Trevlig 2:a advent önskar jag er alla, själv ska jag jobba!!
Ps. Jag har vid upprepade tillfällen påpekat för min sambo att jag behöver en kamera, en riktigt bra kamera, helst en sån man kan filma med oxå!! Hoppas han fattar vinken, julen börjar ju att närma sig ; )
Men det skulle vara roligt om man kunde få lite bättre kort att lägga ut på bloggen....såklart man behöver en ny kamera då, håller ni inte med ; )
Eftersom jag själv är helt ovetandes om vad som är bra att tänka på mm vid inköp av kamera så tar jag gärna emot tips av er bättre kunniga...vilken kamera ( ska helst kunna filma oxå ) bör jag önska mig?
Kramar till alla!!

1 kommentar:

 1. ÅH så fina kort du har gjort, gillade den med huset mest, men alla är ju så fina :)
  Ja man skulle behöva ha en kamera,men men det får duga med min Iphone.
  Hoppas din man fattar vinken;)
  Ha en härlig 2 advent!!
  Kramiz Majsan

  SvaraRadera