torsdag 8 december 2011

Mer julkort

Tänk att det kan vara så roligt att göra julkort, jag har nog aldrig gjort så många kort med just jultema, och mer kommer det bli ; ) Om inte annat så kommer jag vara väl förberedd och ha så det räcker till nästa jul oxå ; )


Här har jag invigt timpans nya vinterfärg iced spruce och använt mig av en favoritteknik. Jag har inkat hela bakgrunden med denna underbara grå färg och därefter sprayat min bakgrundstämpel med enbart vatten innan jag stämplade med den. Därefter har det fått en rejäl dusch med Mister hueys color mist "calico shine" som lämmnar ett helt fantastiskt skimmer efter sig ; ) Julkulorna är clearstamp från ha som jag stämplat med hero hues chalk ink "iris" så även texten som är från samma ark.Både det här kortet och det ovan gillar jag mycket trots att det inte är traditionella jufärger på något av dem. Här har jag stansat ut julkulan med grodan och sen använt samma stämpel som ovan ( till bakgrunden ) att stämpla motivet i kulan. Jag vet inte om det framgår på bilden men jag har stämplat med en bakgrundstsämpel med enbart versamark på kortbasen. Julkulan är inkad med den nya höstfärgen ripe persimmon, visst är den läcker? Även bandet är inkad med den då det var vitt från början. Motivet är oxå stämplad med en av de nya höstfärgerna seedless preservers. Stickles och bling avslutningsvis.

Resten av familjen sover så själv ska jag ge mig i kast med att göra ett kort. Scrap-perras decemberutmaning är jag frestad att delta i då man ska göra ett kort i fägerna vitt och silver och endast dessa ; )

Hej svejs!!

1 kommentar:

  1. ÅH så fiina julkort du gjort, superfina!!

    Önskar dig en riktigt God Jul o GOtt Nytt År!!!

    Kramiz Majsan

    SvaraRadera